04 juli 2011 ~ Reacties uitgeschakeld voor Andela Solar wint Dutch Open Solarboot Challenge 2011

Andela Solar wint Dutch Open Solarboot Challenge 2011

De strijd in de Dutch Open Solarboat Challenge in de TOP klasse was spannend tot in de laatste seconde. Het Andela Solarteam uit Balk wist in de afsluitende sprints in de Binnenhaven van Middelburg het team van de Furia One met de kleinst mogelijke voorsprong te verslaan. Gowrings Energy legde beslag op de derde plek.

In de A-klasse ging de zege naar het Solarteam ROC de Friese Poort in Sneek. Ze bleven het Team Sunrise van het ROC Westerschelde ruim voor in punten. Het Solarteam Windesheim, dat in de voorlaatste etappe onfortuinlijk uitviel, wist toch nog beslag te leggen op de derde stek.

In de B-klasse ging de winst naar de Energasolar van het Poolse team van de Gdanks University of Technology. De Griene Sinnefretter uit Leeuwarden werd tweede, Solarteam Windesheim uit Zwolle derde.

Team Derede uit Terneuzen wist in de Zeeuwse standaardklasse kampioen te worden. Team de Mossels van het Scheldemond College uit Vlissingen bleef het Nehalennia College uit Middelburg net voor in de strijd om de tweede plek.

 

Comments are closed.